h1

Back to business!

octombrie 13, 2006

Protestul avocatilor din Baroul Bucuresti a fost suspendat pana la solutionarea dosarelor aflate pe rolul instantelor. Gasiti aici comunicatul oficial al Baroului.

3 comentarii

  1. E de salutat revenirea avocatilor acolo unde le este locul, adica la bara. Totusi problema unicitatii formei de organizare, trebuie discutata, odata cu deschiderea Cutiei Pandorei.

    Sau macar reformarea acesteia existente. Nu pot sa cred ca ca in 17 ani, in Romania s-a reformat tot sistemul judiciar, mai putin domeniul avocaturii. Asta daca nu se considera schimbarea numelui din UAR in UNBR o forma de reforma.(si asta fortata de BOTA)

    Subiectul va mai reveni in discutie, dar cred ca de data aceasta nu ca o disputa intre lege si tocmeala ci chiar ca o disputa in cadrul profesiei.

    Apreciază


  2. Asa sa fie cum zici tu. Oricum urmeaza alegerile pentru conducerea Baroului, atat Bucuresti cat si National si sunt multi lupi tineri care isi arata coltii. Speram sa se schimbe cat mai repede, in conditiile in care intrarea in UE creeaza o piata mult mai larga a serviciilor si implicit a avocaturii. La timpuri noi, oameni noi. (adica tot noi, vorba bancului 🙂 )

    Apreciază


  3. Ma tem ca alegerile nu vor rezolva mare lucru. Reforma trebuie sa fie reala nu sub aripa alegerilor. Stim amandoi cum se pot aranja legal alegeri intr-o organizatie. Iar daca nu stiti va stau la dispozitie cu incredere.

    Apreciază



Lasă un comentariu